Ma tot Vrij: 08.00 - 17.00
053-3036000
Ma tot Vrij: 08.00 - 19.00
053-3036000

Een slimmere manier om de uitdagingen op te lossen

Een Perfect Evenwicht Tussen Temperatuur En Zuivering.

Climate Solution werkt onafhankelijk en kan alle merken leveren. Climate Solution biedt een hoge kwaliteit en functionaliteit. Alle diensten die wij leveren zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk, energiezuinig, milieuvriendelijk en hebben bovendien een laag geluidsniveau.

 
Een te warm of muf huis. Lastig, maar zeer eenvoudig te verhelpen met een airconditioning.
Is mogelijk op bijna alle soorten daken. U kunt daarbij denken aan een pannendak, plat dak, stalen dak, golfplaten dak etc.
Laad je auto snel op met 50 of 250 km per uur. Verdeel de energie slim over de laadpalen.
Wilt u op een duurzame manier verwarmen? Een warmtepomp is de oplossing die bijdraagt om CO2 neutraal te zijn.
Hulp nodig?
Bel ons op 053-3036000

Airco Installatie

Installatie
Een te warm of muf huis. Lastig, maar zeer eenvoudig te verhelpen met een airconditioning systeem van Climate Solution. Climate Solution adviseert jou deskundig bij de aanschaf en onderhoud van een Airconditioning systeem. Onze expert zorgt voor een vakkundige installatie, montage en met regelmatig onderhoud ben je verzekerd van droge en gezonde lucht in jouw huis! En leveren een perfecte after-sales en service.

Zonnepanelen installatie

INSTALLATIE
Montage is mogelijk op bijna alle soorten daken. U kunt daarbij denken aan een pannendak, plat dak, stalen dak, golfplaten dak etc. Onze solar systemen worden door ons eigen personeel geplaatst. We leveren zowel particulier als zakelijk.

Airco Onderhoud

ONDERHOUD
Airco onderhoud en service van jouw airconditioning en ventilatiesysteem in huis is van groot belang. U wilt zich prettig, comfortabel en vandaag de dag VEILIG voelen. De juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kun je zelf bepalen.
WIJ ZIJN CLIMATE SOLUTION

Krijg gratis advies

Voor het regelen van uw energieproductie.

    OF ALS U SNELLE HULP NODIG HEBT
    Bel ons op: 053-3036000